lørdag den 23. juni 2012

Flyvende tallerken filmet over Danmark 19. Juni 2012

Flyvende tallerken filmet over Danmark, Odense 19. juni 2012 kl. 13.57. Mig og min veninde sad og slappede af i hendes kolonihave (igen), da jeg pludselig ser et mørkt disk-formet objekt forholdsvis tæt på, faktisk en klassisk flyvende tallerken (som en omvendt tallerken), som stod stille i luften i nogle få sekunder, hvorefter det brat, og alligevel blødt, satte i bevægelse og en ca. 3 min. lang observation udspillede sig, da det lydløst bevægede sig længere og længere væk, indtil jeg ikke kunne se det mere. På et tidspunkt kunne jeg se et sekundært mindre objekt flyve hurtigt omkring det større UFO. Der var ingen støj fra hverken jetmotor eller propelmaskiner. Desværre fik min veninde ikke set objektet mens hun talte i telefon, på trods af hun sad og kiggede i samme retning hvor objektet kom til syne. I billedet øverst til venstre ser du et zoomet screenshot af objektet som det tager sig ud på videoen herunder, som er *.mts format og 1920x1040 pixels. Læg mærke til fuglene der synger, og stilheden...Tegning af UFO observationen

I tegningen til venstre kan du se hvordan jeg oplevede UFO observationen, og objektet jeg har tegnet var det jeg så, da jeg først opdagede det. Den nøjagtige afstand til objektet er svær at fastlægge, men jeg vil regne med omkring 500-800 meter. I timerne og dagene efter observationen, dukkede der nye detaljer op, ting som jeg lagde mærke til i starten af observationen, hvor objektet kom til syne. For mig lød det som om der kom en lyd fra objektet hvorefter det så ud som om, at noget bevægede sig langs skroget fra venstre mod højre. Var det det sekundære mindre objekt jeg senere i observationen så flyve i en cirkel omkring det større objekt, der blev lukket ud inde fra UFOet? Well, har en stærk fornemmelse for, at det var netop det der skete. Det specielle ved det lille objekt var, at det skiftede form mens det fløj i cirkler, eller sådan så det i hvert fald ud. Hver gang det passerede kl. 14 & kl. 20 i forhold til det større UFO set fra min position, ændrede det sig fra at være sfære-formet, til at være V-formet, med spidsen pegende ind mod det større objekt. Overgangen mellem sfære og V-form var flydende. Det var lidt uhyggeligt da det gik op for mig hvad jeg lige havde set, og jeg tror faktisk det var en for stor mundfuld for mig at kapere lige kort efter observationen fandt sted. Det var først 1-2 dage efter det rigtig gik op for mig, at jeg havde set det hersens mørke objekt bevæge sig ret hurtigt, ja faktisk ret aggressivt, rundt om det større objekt, mens det skiftede form fra sfære til V-form, fra V-form til sfære. Har aldrig set noget lignende opføre sig sådan før, og dog, UFO observationen 1988 der involverede en lavtgående Boeing 747, gav mig også noget at tænke på, især det mønster 3 objekter bevægede sig i, i forhold til hinanden, et mønster jeg aldrig er stødt på før eller efter observationen i 1988.

Navigér blog: UFO fotografier | UFO observationer | UFO artikler

søndag den 3. juni 2012

UFO flåde fotograferet over Odense?

UFO flåde fotograferet over venindes kolonihave Odense 23. Maj 2012: Jeg var en tur sammen med min veninde ude i hendes kolonihave 23. Maj 2012 i det sydlige Odense, for at hjælpe til med urtehaven. Præcis kl. 13.18 sidder vi og slapper af og nyder det gode vejr, da jeg ser en smukt formet sky næsten lodret oppe, som jeg skynder mig at fotografere, hvilket bliver til 4 billeder. Jeg ser intet usædvanligt mens jeg fotograferer (ingen af os ser noget som helst usædvanligt den dag), først da jeg kigger billederne igennem nogle dage senere opdager jeg, at der poserer rigtig mange forskellige uidentificerede flyvende objekter højt på himlen i billederne. Ved første øjekast er de fleste UFOer svære at få øje på, men når man forstørrer billederne et par gange, dukker de op og bliver tydelige, og for mig at se ligner det jo en hel UFO flåde. Der er et par cigarformede objekter omkranset af mange små "hvide prikker". Disse "hvide prikker", synes i nogle tilfælde at være i bevægelse mens de bliver fotograferet. Umiddelbart vil jeg tro, at de små hvide UFO sfærer, som mange ser i dag og som er blevet optaget på video utallige gange, og som forøvrigt kan findes i overtal på Youtube, måske er de samme som poserer på mine billeder? Billedet oppe til venstre er et lille udsnit af det første billede jeg tog, mens billedet herunder er et lille udsnit af det sidste og fjerde billede i serien.
Da det er umuligt for mig at vise samtlige objekter tydeligt nok på denne blog´s snævre plads, med billeder der fylder 3872 x 2592 pixels og som derfor ikke kan gøres mindre uden at man mister synligheden af de uidentificerede objekter, vil jeg i anledning af den meget spændende tid vi lever i, gøre billederne frit tilgængelige for offentligheden. Du kan derfor klikke på de fire thumbnails herunder, og åbne billederne i original størrelse og selv prøve at forstørre og se for dig selv. Husk blot at respektere gældende lovgivning for ophavsret, det vil sige du må hente billederne ned på din computer, men f.eks. ikke bruge dem på din blog, dit website, dele på Facebook etc. etc.
Når man ser billederne forstørret, dukker et berettiget spørgsmål op. Er de små hvide prikker støv på optikken? Godt spørgsmål, men skulle det være støv på optikken, ville disse små hvide prikker sidde samme sted på alle 4 billeder, og det gør de ikke. Derfor kan man let afvise den teori. Er det blomsterstøv, insekter eller uidentificerede flyvende objekter bedre kendt som UFOer, vil jeg lade være op til dig...

Navigér blog: UFO fotografier | UFO observationer | UFO artikler